Koulutukset

Kaikista koulutuksista antaa lisätietoja myös TPH:n koulutusvastaava
Milla Kastu milla.unelma@gmail.com, puh. 044-0212791

Ajo-ohje kentälle

HUOMAA LÄMPÖRAJA! Helleraja tottelevaisuuskoulutuksissa on 23 astetta. Pakkasraja on tottelevaisuuskoulutuksissa -10 astetta. Treenit on peruttu, jos lämpötila on tämän verran tuntia ennen treenien alkua.

Lämpötila nyt:

Raisio: 12.2C
Paimio: 12.7C


Tottelevaisuuskoulutukset
Tottelevaisuuskoulutusta järjestetään kentällä torstaisin klo 19. Koulutuksessa koirat jaetaan ohjaajineen pienempiin ryhmiin. Kaikki koirakot harjoittelevat kentällä yhtäaikaa ja tämä mahdollistaakin lisäksi häiriön alaisena treenaamisen. Tottelevaisuuskoulututukset sopivat sekä kisatavoitteiden, että arkisten taitojen harjoittelemiseen. Koulutuspäivien teemat löydät tottiskalenterista. Koulutuksien jälkeen pidetään kopilla kahvihetki, jossa voidaan keskustella lisää koiran kouluttamiseen liittyvistä asioista. Koulutukseen ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, vaan on avoin kaikille jäsenille.

Kisaavien tottelevaisuus on arkitottisten jälkeen kello 20.00-. Siellä treenataan tavoitteellisemmin kokeita varten ja usein yksi koira kerrallaan. Ryhmään pääsee kun perustaidot jo osastaan ja on kisatavoitteita.

Lisätietoja: Milla Kastu milla.unelma@gmail.com, puh. 044-0212791

TOKO koulutukset

Kevätkaudella tokotreenit pidetään tiistaisin klo 18-20. Aloitetaan ensi viikolla eli 28.3. ja jatketaan harjoituksia viikottain 6.6. asti.
Lähtökohtaisesti edetään treenirinki-ajatuksella ja kukin saa itse päättää mitä haluaa tehdä milläkin kerralla.  Voi tehdä myös kouluttajan valmiiksi suunnittelemia harjoituksia, jos lajin harjoittelu ei ole ennestään niin tuttua.

Liity Tph:n toko- ryhmään Facebookissa, jossa voit ilmoittautua niille treenikerroille, kun itsellesi sopii. Tai jos et ole Facebookissa, laita sähköpostia: korpianu@gmail.com. Mukaan ovat tervetulleita kaikki tokosta kiinnostuneet.

Jälkikoulutukset
Jälkitreenejä on koulutuskaudella kerran viikossa. Treeniajankohta ja kokoontumispaikka vaihtelee ja niistä ilmoitetaan aina erikseen TPH:n foorumilla. Sitä kautta pääsee myös ilmoittautumaan mukaan treeneihin. Jälkitreenit ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille. Kysy lisää kouluttajilta tai seuraa TPH:n foorumia.
Yhteyshenkilö: Mira Salonen, puh. 040-538 8224 (ei tekstiviestit) tai miramari.salonen@gmail.com

Hakukoulutukset
Lisätietoa ja mahdollisia vapautuvia hakuryhmäpaikkoja voi kysellä hakuryhmien yhteyshenkilöltä: Mira Tuomisto, milototu@gmail.com

Pelastuskoiraryhmän koulutukset
Lisätietoja: Pelastuskoiratoiminnasta vastaava Lisa Hyrkäs: lispet82@gmail.com

Yleitä tietoa pelastuskoiraryhmän toiminnasta tph:n pelastuskoirasivulta.

 

Viestikoulutukset
Viestitreenejä on koulutuskaudella noin kerran viikossa. Treeniajankohta ja kokoontumispaikka vaihtelee ja niistä ilmoitetaan FB-ryhmässä ”TPHn viestiharrastajat”. Sitä kautta pääsee myös ilmoittautumaan mukaan treeneihin. Viestitreenit ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille. Kysy lisää kouluttajilta tai seuraa FB-ryhmäämme..
Yhteyshenkilö Jorma Lankinen, jorma.lankinen@lemmikkipalstat.net

Canicross ei koulutusta

Turun Palveluskoiraharrastajien VUL jäsenyys päättyy 1.6.2017


HUOM! Koulutus on yhdistyksen jäsenilleen tarjoamaa palvelua, joten muista maksaa jäsenmaksusi. Voit kuitenkin käydä tutustumassa koulutukseen kerran ennen jäsenmaksun maksamista. Hakuryhmien ja pelastuskoiraryhmien osalta otathan ensin yhteyttä lajivastaavaan.