Ajankohtaista

HUOM! Kaikki kurssit, tapahtumat ja leirit ovat yhdistyksen jäsenille!

JÄLKIKOE PAJÄ 4.6.2023, lisätiedot virkusta.

HAKULEIRI 10.-11.6.2023  TÄYNNÄ Turun ympäristö Kouluttajana Sari Hikman. Mukaan mahtuu max 8 koirakkoa. Leirin hinta on 55,-, sisältäen kahvin ja sämpylän. Ilmoittautumiset sihteerille meilitse 10.4.2023 alkaen sihteeri.tph ät gmail.com. Saat vastausmeilissä tarkemmat maksuohjeet.

JÄLKIKOE PAJÄ 1.7.2023, lisätiedot virkusta.
Talkoolaisia tarvitaan! Mukaan tarvitaan jäljentekijöitä ja esineruutuun avustajia, tottiksiin henkilöryhmään ja ampumiseen sekä toimistolle koesihteeri. Töihin opastetaan tarvittaessa. Ilmoittaudu marianne.asikainen@gmail.com

TALKOOLAISIA
tarvitaan 30.6.-2.7.23 Metsämäen raviradalla pidettävään näyttelyyn. Yhdistyksemme on luvannut huolehtia alueen yövartioinnista sekä itse näyttelypäivinä opastamme osallistujia. Tarve olisi 10-12 talkoolaiselle eli kaikki halukkaat nyt mukaan! Yövartiointi tehdään kahdessa vuorossa eli koko yötä ei tarvitse lupautua hommiin. Ilmoittautumiset jäsensihteerillemme Tainalle meilitse jasensihteeri.tph [ät] gmail.com

TOTTISPÄIVÄT 15.7.23 sekä 26.8.23 VAPAITA PAIKKOJA! 
Kouluttajana Reija Puranen. Kaksi erillistä tottispäivää Reijan opastuksella, paikka yhdistyksen kenttä. Lyhyt esittely kouluttajasta:

"Olen Savolaissyntyinen, nyt jo pitkään Pirkanmaalla asunut kouluttaja. Kouluttajana toimimisesta kiinnostuin jo koiranohjaukseni alkuaikoina ja sen jälkeen olen hankkinut osaamista sekä tietoutta sillä saralla jo yli viidentoista vuoden ajan.
Kouluttajana pyrin korostamaan yksilöllistä oppimispolkua. Pyrin aina löytämään jokaiselle koirakolle sopivat, juuri heille toimivat opit jatkoon. Vuosien varrella onkin karttunut kokemusta niin monenlaisista koiraroduista kuin yksilöistäkin. Omaa osaamistani pyrin pitämään jatkuvasti ajantasalla niin kouluttaessani omia koiria kuin hankkimalla tietoutta teorian ja käytännön opein.
Koulutuksia pidän kilpailuihin tähtääville sekä jo kilpaileville koirakoille, arjen haasteiden parissa painiville sekä koiran kanssa harrastamisesta nauttiville ohjaajille. Kouluttajana minua motivoi ja vie eteenpäin ohjaajien onnistumiset oman koiransa kanssa, tavoitteista tai taustasta riippumatta. Nautin haasteiden ratkomisesta ja pyrin, että voin tuoda jokaiselle ohjattavalleni hyviä sekä toimivia työkaluja.
Kouluttaessani haluan pitää avoimen vuorovaikutuksen ohjaajan kanssa. Korostan koulutuksessa ohjaajan ja koiran välistä saumatonta yhteistyötä sekä oikeanlaisen tunnetilan rakentamista. Yhteistyön vankan pohjan rakentaminen ja sen vahvistaminen on iso osa kaikkea koiran kanssa tekemistä. Harjoituksissa pitää loistaa ilo ja hauskuus, oikeanlaista tekemisen meininkiä sekä huumoria unohtamatta. Tykkään pilkkoa koulutuksen osat pieniin palasiin, treenata johdonmukaisesti palaset kuntoon ja sitten yhdistää ne yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Tervetuloa mukaan treeneihin!

Reija"

Tottispäivän hinta on 40€ / päivä ja ilmoittautumiset tuttuun tapaan sihteerille sihteeri.tph [ät] gmail.com. Per päivä mahtuu noin 8 koirakkoa. Paluuviestissä saat tarkemmat ohjeet.
HUOM!
15.7.2023 ilmoittautuminen alkaa 2.5.2023
26.8.2023 ilmoittautuminen alkaa 3.5.2023

PELTOJÄLKILEIRI 12.-13.8.2023 Turun ympäristössä. 1 PAIKKA VAPAANA! Kouluttajana Kristiina Torikka. 

Kristiinan viesti tulijoille: "Koulutan vahvan esinemotivaation, eli koira ajaa jälkeä löytääkseen esineen. Siksi esineilmaisuun panostetaan. Ruokaakin käytetään nuorella koiralla ja siellä täällä vanhemmalla, vähän hybridi-mallilla."
Kristiina on itse kilpaillut metsäjäljellä JK3, suojelujäljellä IGP3 ja erikoisjäljellä KVA IFH eli hänen tieto-taitonsa ei perustu pelkästään peltojälkeen.
Mukaan mahtuu 7-10 koirakkoa tasosta riippuen. Leirin hinta on 55€. Ilmoittautumiset sihteerille meilitse sihteeri.tph [ät] gmail.com ja kerro meilissäsi minkä tasoinen koirasi tällä hetkellä on. 
Ilmoittautuminen alkaa 8.5.2023.

HAKULEIRI 2.-3.9.2023 TÄYNNÄ! Turun ympäristö. Kouluttajana Sari Hikman. Mukaan mahtuu max 8 koirakkoa. Leirin hinta on 55,-, sisältäen kahvin ja sämpylän. Ilmoittautumiset sihteerille meilitse 4.5.2023 alkaen sihteeri.tph ät gmail.com. Saat vastausmeilissä tarkemmat maksuohjeet.

JÄLKILEIRI 9.-10.9.2023 TÄYNNÄ! Turun ympäristö. Kouluttajana Pauli Hasu. Mukaan mahtuu max 8 koiraa, riippuen koirien tasosta. Leirin hinta on 55,-, sisältäen kahvin ja sämpylän. Ilmoittautumiset sihteerille meilitse 3.5.2023 alkaen sihteeri.tph ät gmail.com
Mainitse ilmoittautuessasi minkä tasoinen jäljestäjä koirasi on! Saat vastausmeilissä tarkemmat maksuohjeet.

TULOSSA MYÖHEMMIN, LAITA YLÖS KALENTERIISI:

VANTON KOULUTUSHALLI vuokrataan jäsenten käyttöön ajalle 1.11.23 - 31.3.24 torstaisin klo 18-20

*******************************
MENNEITÄ TAPAHTUMIA 2023:
- torstaitottikset alkoivat 13.4.23
- hyppytekniikka-kurssi 
- pelastuskoirainfo 26.4.
- kenttätalkoot 29.4.23
- jälkileiri 13.-14.5.23
- Match Show 17.3.