JÄSENKIRJEET

Turun Palveluskoiraharrastajien jäsenkirje 1/2021

Hei,

Pakkanen paukkuu, mutta kevättä kohti ollaan menossa ja pikkuhiljaa TPH:n toimintakin vilkastuu - tietenkin terveysturvallisuus huomioiden.

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 30.1.2021 ja siellä valittiin mm. uusi puheenjohtaja. Hallituksen kokoonpanon, viime vuoden palkitut ym. voit käydä lukemassa uudistuneilta nettisivuiltamme www.turunpalveluskoiraharrastajat.net. Kokouksessa päätettiin myös jäsenmaksuista ja ne säilyivät ennallaan eli varsinainen jäsen 30,00 €, perhejäsen 10,00 € ja ainaisjäsen 300,00 €. Yhdistyksen tilinumero on FI26 4309 0010 6352 33. Maksaessasi varsinaista jäsenmaksua käytäthän viitettä 110. Muihin jäsenmaksuihin viestikenttään nimi. Maksathan jäsenmaksusi 15.3.2021 mennessä.

18.3.2020 klo 19 alkaen sään niin salliessa on tarkoitus taas aloittaa tottelevaisuuskoulutus. Käy tarkistamassa nettisivuilta tilanne. Tervetuloa kaikille jäsenille avoimiin koulutuksiin. Muista asioista, esim. kenttätalkoista tiedotetaan myöhemmin. terveisin Juhani Laulajainen Tiedottaja, Turun Palveluskoiraharrastajat ry

Turun Palveluskoiraharrastajien jäsenkirje 2/2021

Hei,

Kesäaikaan on siirrytty ja lumet ovat kohta pois varjoisimmiltakin alueilta. Treenaamaan tekisi kovasti mieli. Valitettavasti vallitsevien rajoitusten vuoksi olemme epävarmassa tilanteessa tulevaisuuden suhteen. Arkitottisten aloitusta on siirretty ja tällä hetkellä suunnitelmassa on pitää ensimmäiset treenit 29.4.2021.

Maastotreenejä pidetään rajoitetusti. Jälkitreeneistä ilmoitellaan Facebook-sivulla ja haku- ja pekoryhmät ilmoittelevat omia kanavia pitkin.

Kenttätalkoiden ajankohdasta ei ole vielä päätetty, mutta asiasta tiedotetaan kotisivuilla, kunhan ajankohta on päätetty.

Keväälle on suunniteltu urheilupsykologin Emma Hietarinnan webinaari kehon jamielen hallinasta koiraurheilussa. Tarkemmat tiedot tulevat nettiin ajankohdan varmistuttua.

BH-kurssi ja BH-koe on myös päätetty pitää heti, kun rajoitukset antavat myötä. Seuraa tiedotusta nettisivuilta.

Tänä vuonna koiraharrastus on saanut paljon negatiivista julkisuutta. TPH:n hallitus keskusteli myös asiasta ja päätti järjestää kilpailun, jossa tuodaan esille koiraharrastuksen positiivista puolta. 24.4. on valtakunnallinen Koiranpäivä ja silloin teemana on koiran aktivointi ja koiran kanssa harrastaminen. Tähän liittyen järjestämme kilpailun. Ota kuva tai lyhyt video jostain hauskasta tilenteesta, joka on syntynyt koirasi kanssa touhutessa. Facebook sivuille tulee jossain vaiheessa tapahtuma, johon pääset liittämään kuvasi tai videosi. Eniten tykkäyksiä saaneet kuva ja video palkitaan. Nyt kaikki ideoimaan hauskoja kuvia ja videoita.


Kevät terveisin,

Juhani Laulajainen

Tiedottaja, Turun Palveluskoiraharrastajat ry


PS. Tarkistathan, että olet maksanut jäsenmaksusi. Varsinainen jäsen 30,00 €, perhejäsen 10,00 € ja ainaisjäsen 300,00 €. Yhdistyksen tilinumero on FI26 4309 0010 6352 33. Maksaessasi varsinaista jäsenmaksua käytäthän viitettä 110.

Muihin jäsenmaksuihin viestikenttään nimi.