KOULUTUKSET


Kaikista koulutuksista antaa lisätietoja myös TPH:n koulutusvastaava

Juhani Laulajainen koulutus.tph(at)gmail.com

Ajo-ohje kentälle

HUOMAA LÄMPÖRAJA! Helleraja tottelevaisuuskoulutuksissa on +25 astetta. Pakkasraja on tottelevaisuuskoulutuksissa -10 astetta. Treenit on peruttu, jos lämpötila on tämän verran tuntia ennen treenien alkua.

Lämpötilan voit tarkistaa oheisesta linkistä


Tottelevaisuuskoulutukset

Kevään koulutukset alkavat säiden salliessa torstaina 18.4.2024 klo 19

Tottelevaisuuskoulutusta järjestetään kentällä torstaisin klo 19. Koulutuksessa koirat jaetaan ohjaajineen pienempiin ryhmiin. Kaikki koirakot harjoittelevat kentällä yhtäaikaa ja tämä mahdollistaakin lisäksi häiriön alaisena treenaamisen. Tottelevaisuuskoulututukset sopivat sekä kisatavoitteiden, että arkisten taitojen harjoittelemiseen. Koulutuspäivien teemat löydät tottiskalenterista. Koulutuksien jälkeen pidetään kopilla kahvihetki, jossa voidaan keskustella lisää koiran kouluttamiseen liittyvistä asioista. Koulutukseen ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, vaan on avoin kaikille jäsenille.

Kisaavien tottelevaisuus-ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30-20.00. Ryhmässä treenataan tavoitteellisemmin kokeita varten ja usein yksi koira kerrallaan. Kisatottis pyörii tällä hetkellä omavaraisesti, eli varsinaista kouluttajaa ei ole paikalla vaan jäsenet auttavat toinen toisiaan tarvittaessa. Ryhmään pääsee kun perustaidot jo osataan (koira on suorittanut BH:n), on kisatavoitteita ja aktiivisesti treenaa myös jotain maastolajia.

Lisätietoja: Juhani Laulajainenkoulutus.tph(at)gmail.com

Jälkikoulutukset

Jälkitreenejä on koulutuskaudella kerran viikossa. Treeniajankohta ja kokoontumispaikka vaihtelee. Jälkitreenit ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille. Kysy lisää kouluttajilta.
Yhteyshenkilö: Mira Salonen, miramari.salonen(at)gmail.com


Hakukoulutukset
Lisätietoa ja mahdollisia vapautuvia hakuryhmäpaikkoja voi kysellä hakuryhmien yhteyshenkilöltä: Mira Tuomisto 0505974474, milototu(at)gmail.com


Pelastuskoiraryhmän koulutukset
Lisätietoja antaa pelastuskoiratoiminnan vastaava Johanna Virtanen
040-7650610
email: pelastuskoiravastaava.tph
(at)gmail.com


HUOM!
Koulutus on yhdistyksen jäsenilleen tarjoamaa palvelua, joten muista maksaa jäsenmaksusi. Voit kuitenkin käydä tutustumassa koulutukseen kerran ennen jäsenmaksun maksamista. Hakuryhmien ja pelastuskoiraryhmien osalta otathan ensin yhteyttä lajivastaavaan.

HUOM!​ Koe- ja muina tapahtumapäivinä ei pidetä yhdistyksen treenejä, vaan ensisijaisesti pyritään talkoilemaan näissä tapahtumissa .